Hoe wij gaan we te werk bij de klant?

Wij zijn meestal ong. 1 u op voorhand aanwezig om onze verse frietjes (enkel van Belgische bintjes) voor te bakken en alles voor te bereiden. Bij aankomst parkeren wij de frituur op de  voorziene vrije parkeerplaats. (afmeting frituur: L: 6 m. + trekker 5m. H: 3,10m. Br: met open klep 4 m.) . Wij maken gebruik van 1 vrij en onbelast stopcontact, 220V. (20 amp.) max. 30 meter van de frituur verwijderd. We werken met een zeer vlot systeem qua bediening zodat de wachttijden aan de frituur  zeer beperkt blijven,op deze manier kunnen we heel grote groepen op korte tijd netjes bedienen. Bij de a volanté formules wordt elke bestelling  op een  dienblad verzorgd afgegeven; servetten – vorkjes en vuilbak brengen wij mee. Bij de all-in formules vragen wij steeds  voor sluiten aan de genodigden of er eventueel nog iets uit de frituur gewenst is.